MacBook Pro 15″ Touch Bar

Intel 6-Core i7 2.6 GHz / 16 GB RAM / 256 GB SSD / Intel UHD Graphics 630 & AMD Radeon Pro 555X (4GB) / Silver / 2019

Productbeschrijving

Als je opzoek bent naar een wat krachtigere MacBook dan is de Pro precies wat je zoekt. De Pro is voorzien van de beste specificaties en natuurlijk een prachtig scherm! Zoals de naam misschien al doet vermoeden is de Pro uitermate geschikt voor fotografen en professionals die aan beeldbewerking doen. Deze uitvoering komt zelfs met de nieuwe Touch Bar en 4 Thunderbolt 3 poorten. Dit product wordt geleverd met originele adapter. Model: Mid 2019.

Productspecificatie

Kleur: Silver
Processor: Intel 6-Core i7 2.6 GHz
Geheugen: 16 GB
Grafische kaart Intel UHD Graphics 630 & AMD Radeon Pro 555X (4GB)
Resolutie: 2880 x 1800
Harde schijf: 256 GB SSD
Batterij Capaciteit 95%
Batterij cycli 4
Besturingssysteem: Monterey 12
Model: 2019
Toetsenbordindeling: QWERTY - ISO
Catalogus nummer: 4F44I180
MPN: MacBookPro15,3
Accessoires Lader

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Bevestiging

Redelijk: Het apparaat heeft duidelijke gebruikssporen, zoals krassen, deuken en/of andere gebruikssporen. Het toestel is ontgrendeld, getest en werkt als nieuw.

Extra informatie

  • Nieuwe Display: Amper zichtbare krassen op scherm, Single scratch, Keyboard afdruk is zichtbaar op scherm, niet te zien tijndens gebruik
  • Behuizing: Kleine krassen op de behuizing, Grote deuken in de behuizing

Levering

Gratis en snelle verzending!

Alle producten die op een werkdag voor 12.00 uur zijn gekocht, worden dezelfde dag verzonden en de aankoop na 12.00 uur wordt de volgende werkdag verzonden. We gebruiken DHL Express-bezorgdiensten en de geschatte levertijd is 1-3 werkdagen. U ontvangt een verzend-ID om uw bestelling te volgen.

CO2-neutrale verzending!

Al onze zendingen zijn volledig klimaatneutraal! We bereiken dit door al onze zendingen als DHL GOGREEN-zendingen te verzenden. Door DHL GOGREEN te gebruiken, investeren we in klimaatbescherming projecten in verschillende regio's over de hele wereld, ter ondersteuning van een mix van projecten in de categorieën energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en herbebossing / bebossing.

14 dagen retour!

Als consument heb je het recht om je aankoop zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van het product te annuleren.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Onze klanten zeggen

Ozone Pitch

Milieuvriendelijke aard – Bespaart tot x aan CO2 uitstoot.

MacBook Pro 15″ Touch Bar

Intel 6-Core i7 2.6 GHz / 16 GB RAM / 256 GB SSD / Intel UHD Graphics 630 & AMD Radeon Pro 555X (4GB) / Silver / 2019

€ 1.039