MacBook Air - gerenoveerd (refurbished)

Op zoek naar een nieuwe Macbook Air? Bij mResell vind je een ruime keuze uit refurbished modellen met een variërende grote in opslag en schermgrootte. 

Macbook air is de dunste en lichtste notebook. De refurbished MacBook is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, goud, zilver en spacegrijs. Door het lage energie gebruik gaat de batterij ook nog eens lang mee. 

Typen op een MacBook Air 

Het toetsenbord van de MacBook Air typt lekker weg. Niet alleen heeft het comfortabele toetsen. Ook zijn de toetsen zo geprogrammeerd dat je snel handige functies kunt bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld snel een emoticon selecteren of snel Siri oproepen. 

Bij Siri kun je altijd terecht voor al je vragen. Zoek je bijvoorbeeld een locatie? Siri helpt je. Wil je een alarm instellen? Siri doet het voor je. Met de MacBook Air koop je dus niet alleen een notebook, maar ook een assistent. 

MacBook Air display 

Door de hoge resolutie zien de afbeeldingen er realistischer uit. Zo zie je de prachtigste plaatjes en scherpste teksten. Het glas van het scherm loopt door tot aan de rand. Hierdoor bekijk je de mooiste plaatjes maximaal. Deze goedkope notebook is dus een aanwinst. 

MacBook Air Camera 

De Macbook Air Camera is van hoge kwaliteit. Facetime’n met de MacBook wordt pas echt een feestje. Met de Neural Engine word de witbalans en belichting aangepast, zodat je zo realistisch mogelijk overkomt. Door de drie ingebouwde microfoons blijf je ook goed verstaanbaar. 

Toegankelijkheid van MacBook Air 

De Macbook Air is geschikt voor iedereen. Behoefte aan grotere letters? Gebruik hiervoor het vergrootglas of zoom. Moeite met lezen? De MacBook air biedt ook de mogelijkheid om stukken tekst voor te lezen. Ook kunnen achtergrond geluiden worden weggehaald zodat je nooit meer iets mist. 

Waarom een refurbished MacBook Air kopen? 

De refurbished MacBook Air is de perfecte aankoop voor iedereen die vaak onderweg is. Dankzij zijn dunne vorm en kleiner frame, evenals het lichtgewicht materiaal, past het gemakkelijk in een rugzak of tas. Bovendien denk je met een refurbished model mee aan het milieu. 

| MacBook Air 13" M2 2022 | MacBook Air 15" M2 2023 | MacBook Air 13" M1 2020 | MacBook Air 13" Early 2020 | MacBook Air 13" Mid 2019 |

| MacBook Air 11" | MacBook Air 13" | MacBook Air 15" |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!