Mac mini - gerenoveerd (refurbished)

Een klein formaat met een flink vermogen. De Mac Mini. Bij mResell vind je een uitgebreid assortiment aan refurbished apparaten. 

In de refurbished Mac Mini vind je een enorme hoeveelheid vermogen in een kleine behuizing. Met machine learning (ML) worden ingewikkelde taken zoals spraakherkenning en beeldverwerking geautomatiseerd. Veel tijdwinst dus! 

Sluit de Mac Mini aan op welk scherm dan ook

Gebruik een willekeurig scherm als je computer. Je kunt de Mac Mini aansluiten op bijvoorbeeld de monitor op je bureau, maar ook op je televisie. Door het kleine formaat neem je hem makkelijk mee, en sluit je hem aan waar nodig. 

Deze betaalbare computer is ideaal als je macOS eens wilt proberen. Het is namelijk de goedkoopste Mac die er is. De Mac Mini wordt geleverd zonder beeldscherm, toetsenbord en muis. Koop de Mac Mini, sluit hem aan, en je kunt direct aan het werk. 

Apps op de Mac Mini

Er zijn veel apps ingebouwd op de goedkope Mac Mini. Je kunt dus direct aan de slag. Denk aan iBooks, Mail of Facetime en iMovie. En op het nieuwste model kunnen, dankzij de krachtige Apple M1 chip, ook zware programma’s zoals Adobe Photoshop moeiteloos draaien. 

Mac Mini en Wifi 

Je kunt er voor kiezen om de Mac Mini aan te sluiten op het vaste internet. Of om verbinding te maken met een Wifi netwerk. Dit maakt het makkelijk om zowel op kantoor, voor de klas als thuis te kunnen werken. 

Mac Mini als thuisbioscoop

Heb je een film gekocht via iTunes, of wil die ene leuke Netflix serie bekijken? Van de Mac Mini gekoppeld aan een scherm kun je gemakkelijk een thuisbioscoopsysteem maken. Zo wordt de film een echte bioscoop beleving, waar je de Mac Mini ook maar aansluit. 

Configuratie 

Het configureren van de Mac Mini is heel eenvoudig. Zodra je je aanmeldt op je iCloud account verschijnt de informatie van je iPhone automatisch. Met de migratie-assistent kun je gemakkelijk je instelling overnemen. Regelmatig vinden er updates plaats, zo blijft de Mac Mini soepel draaien. 

| Mac Mini M1 2020 | Mac Mini Late 2018 | Mac Mini M2 2023 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!