MacBook - gerenoveerd (refurbished)

Ben je op zoek naar een MacBook die vriendelijk is voor je portemonnee? mResell is gespecialiseerd in het leveren van Apple-producten van de hoogste kwaliteit.

We leven in een wereld van koopjes. Daarom is het vinden van de beste deals belangrijk. Dus als je een refurbished MacBook online wilt kopen. Kies voor mResell, want de beste prijs voor een goedkope MacBook vind je bij ons.

Gespecialiseerd in MacBook

Als je een refurbished MacBook koopt, wil je er zeker van zijn dat deze goed werkt. Daarom heeft mResell een team van Apple professionals. Bovendien onderscheidt onze aandacht voor detail en expertise ons van de rest, omdat we dezelfde mentaliteit hanteren als Apple.

Koop je refurbished Macbook bij mResell, dan geniet je van functionele Macs met een klantenservice van wereldklasse. Wij vinden dat een uitstekende klantenservice noodzakelijk. Ook zijn we er trots op gereviseerde Macbooks te bieden, elk beschermd met een garantie van 12 maanden.

Vind je Macbook bij mResell

Bij mResell vind je een uitgebreide zoek- en notificatie tool om snel en eenvoudig je goedkope Macbook te vinden. Ons doel is een transparante marktplaats bouwen waar iedereen een kwaliteitsproduct van Apple kan krijgen voor een betaalbare prijs. Probeer het vandaag nog uit!

Waarom een refurbished Macbook kopen?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Met het kopen van een gereviseerde Macbook bespaar je niet alleen geld, je draagt ook je steentje bij aan het beschermen van het milieu. Door refurbished computers te kopen, is er minder afval. Doe je mee?

De power van een MacBook

De Macbook is een sterke notebook, met een MacBook verleg je de grenzen van wat een notebook kan. Hij is ontworpen voor fotografen, filmmakers, muziekproducenten en iedereen die de beste notebook ter wereld wil. Bij mResell hebben we zowel oude als recente modellen.

De MacBook en zijn ongekende prestaties

Haal je een MacBook in huis, dan til je de term “notebook” naar een hoger niveau als het gaat om prestaties en mobiliteit. Wat je ook wilt doen, je bent sneller dan ooit. Dit allemaal dankzij de snelle opslag, processor en meer.

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!