Mac Pro - gerenoveerd (refurbished)

Op zoek naar een Mac Pro voor een goedkope prijs? Waarom koop je geen refurbished model? Bij mResell garanderen we je dat je een goede deal krijgt zonder enig risico. 

Een systeem met hoge bandbreedte configureren? De Mac Pro is hier speciaal voor ontwikkeld. Daarnaast levert de refurbished Mac Pro maximale prestaties. De behuizing is gemaakt van aluminium. Deze kun je er af tillen, waardoor je overal makkelijk bij kan. 

Mac Pro tot wel 28 cores 

Ben je een professional die hoge eisen stelt? De Mac biedt veel mogelijkheden. Mac Pro heeft bijvoorbeeld een Intel Xeon-processor met maximaal 28 cores. Dit is het hoogste aantal ooit in een Mac. Daarnaast staat de 64 PCI Express-lanes garant voor een enorme bandbreedte. 

De processor heeft een vermogen van 300 watt. De hete lucht rondom de chip wordt afgevoerd door speciale Heat Pipes. Drie axiale ventilatoren zorgen voor de luchtcirculatie. Deze Mac is dus niet te stoppen. Koop nu bij ons de beste refurbished Mac Pro. 

Toegankelijkheid op de Mac Pro 

Bij Apple is toegankelijkheid belangrijk. Ook op de goedkope Mac Pro zijn alle functies aanwezig die je helpen met horen, zien en bewegen. Denk bijvoorbeeld aan stembediening. In de instellingen kun je ook aanpassingen doen voor bijvoorbeeld ondertiteling of verhoogd contrast. 

Wat is een refurbished Mac Pro? 

Een goedkope Mac Pro is een tweedehands product dat grondig is gecontroleerd door onze Apple professionals, voordat het opnieuw te koop wordt aangeboden. Het kan ook een computer zijn die klanten hebben gekozen om te recyclen of geretourneerd hebben in perfecte staat. 

Waarom een refurbished Mac Pro kopen? 

Door een opgeknapte computer te kopen, krijg je een computer waarvan de levensduur is verlengd. Daarom kun je hem nog jarenlang blijven gebruiken. De kwaliteitscontrole en strenge tests garanderen dat de computer kan worden gebruikt. Bovendien is een refurbished Mac Pro goed voor je portemonnee. 

Refurbished is goedkoper dan nieuw 

Overweeg het kopen van een gereviseerde Mac Pro dat niet alleen kosteneffectief is, maar ook goed voor het milieu. Bovendien krijg je dezelfde kwaliteit als een nieuw model. Door een opgeknapte Mac Pro te kopen, vermijd je dus de dure investering van een nieuwe. 

| Mac Pro Late 2019 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!

Te koop

Mac Pro Late 2019

van € 3.554
Configureren
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!