Apple TV - gerenoveerd (refurbished)

Ben je op zoek naar een handige manier om al je favoriete streamingsdiensten eenvoudig online te kijken? Bestel een voordelige Apple TV online bij mResell 

Niet alleen tv kijken wordt een stuk leuker met de refurbished Apple TV. Ook het weergeven van je foto’s vanaf je iPhone of iPad op je grote tv scherm is met de Apple TV geen enkel probleem. 

Een Apple TV voor al je tv momenten 

De Apple TV is natuurlijk geen echte tv maar een mediaspeler die je op je tv aansluit. Je hebt hiermee de mogelijkheid om eenvoudig alle apps te bedienen die er zijn voor het kijken van YouTube, Netflix of Ziggo TV. 

Koop een Apple TV en je kunt draadloos je andere Apple apparaten ermee verbinden. Je krijgt bij de aankoop bovendien een afstandsbediening meegeleverd. Zo is de Apple TV die je bij mResell koopt helemaal compleet en kant en klaar voor gebruik. 

Perfect beeld met een Apple TV 

Heb je een tv met hoge beeldkwaliteit dan ben je ook bij Apple TV aan het juiste adres. De goedkope Apple TV die je bij mResell koopt, ondersteunt de HDR beeldkwaliteit van je tv. Zo wordt tv kijken nog veel leuker. 

Een gebruikte Apple TV als nieuw 

De Apple TV die je bij mResell vind, is refurbished. Dat wil zeggen dat deze een tweede leven krijgen. Alle Apple TV’s in het assortiment zijn met grote zorgvuldigheid nagekeken. Je weet dus zeker dat je een product koopt dat helemaal in orde is. 

Bespaar geld bij de aankoop van een Apple TV 

Bij mResell krijg je gegarandeerd een Apple TV van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Je bespaart dus altijd. Bovendien krijg je ook nog garantie op de Apple TV en kun je deze ook binnen veertien dagen na aankoop nog terugsturen. 

Een duurzame Apple TV koop je bij mResell 

De uitstekende kwaliteit van de Apple TV maakt het mogelijk om deze een langer leven te geven. Draag bij aan een beter milieu en bespaar op CO2E-uitstoot als je kiest voor een Apple TV van mResell. Zowel op het gebied van productie als bij verzending. 

| Apple TV 4K (3rd Gen) Wi-Fi + Ethernet | Apple TV 4K (3rd Gen) Wi-Fi | Apple TV 4K (2nd Gen) | Apple TV 4K |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!