Display - gerenoveerd (refurbished)

Als je een refurbished Apple Display koopt, krijg je een veel betere deal dan de eerste eigenaar. Zo krijg je dezelfde ervaring, maar dan voor minder geld. 

Onze kleurrijke Apple Displays zijn geheel refurbished. Dit betekent dat ze zo goed als nieuw zijn, maar je koopt ze voor veel minder geld. Alle producten zijn grondig nagekeken en voorzien van de allerlaatste software. 

Geniet ook van zo’n prachtig Apple Display 

Apple staat natuurlijk bekend om de uitstekende kwaliteit van haar producten. Een Apple Display is niet alleen prachtig om te zien, maar ze geven je ook nog eens een geweldig beleving op het scherm. Naast een fantastische gebruikservaring en gemak! 

De Apple displays komen in verschillende uitvoeringen. Bij ons koop je al deze schermen voor een mooie prijs. En ook al zijn de producten al eens gebruikt, je weet in ieder geval zeker dat de schermen technisch in een prima staat zijn. 

Refurbished Apple display met de kwaliteit van een gloednieuw 

Maak je geen zorgen over de prestaties van een goedkope refurbished monitor. Onze Apple professionals testen eerst de beeldschermen om ervoor te zorgen dat ze de beste prestaties bieden. Kies dus voor een refurbished scherm met de kwaliteit van een gloednieuw. 

Apple Display niet alleen voor professionals 

Zowel het Apple Display Pro als het Studio Dispay zijn volledig instelbaar. Daarnaast zijn de schermen stabiel zonder veel ruimte in beslag te nemen. Bovendien wissel je bij beide gemakkelijk tussen landschap en portret, waardoor het perfect is voor elk type werk en gebruiker. 

Apple Display is meer dan een beeldscherm 

Elk Apple Display is zorgvuldig ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. De behuizingen van zowel het Studio Display als Pro Display XDR zijn gemaakt van koolstofarm aluminium en het soldeersel van de printplaten maakt gebruik van 100 procent gerecycled tin. 

Waarom een refurbished Apple display kopen? 

Ga je voor een refurbished product, dan moet je niet alleen denken aan goedkope aanschafprijzen. Je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu. Omdat je hierdoor gebruik maakt van een bestaand product en daarmee de productie van nieuwe producten verminderd. 

| Studio Display | Studio Display (Nano-Texture Display) | Pro Display XDR (Nano-Texture Display) | Pro Display XDR |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!