MacBook Air 13" - gerenoveerd (refurbished)

Op zoek naar een mooie laptop met alle benodigde functionaliteiten? De refurbished MacBook Air 13″ is een handzame laptop voor een goede prijs. 

De MacBook Air 13″ is een van de populairste laptopmodellen van Apple. De aanschaf hiervan valt echter niet bij iedereen binnen zijn budget. Bij mResell is een refurbished MacBook te koop voor een aantrekkelijke prijs. 

Is een MacBook Air 13″ iets voor mij? 

Met een MacBook Air 13″ beschik je over alle functionaliteiten die je van een goede laptop verlangt. Tegelijkertijd is het een lichte en stijlvolle laptop door het compacte 13-inch scherm. Zo kun je je laptop overal en altijd gemakkelijk meenemen. 

Apple produceert altijd producten die lang mee kunnen en van hoge kwaliteit zijn. Daarom kan ook een tweedehands MacBook Air 13″ nog zeker een tweede ronde mee. Bij mResell koop je een goede laptop, maar voor een budgetvriendelijke prijs. Natuurlijk controleren we ook alle producten. 

Wat betekent een refurbished MacBook Air 13″? 

Het woord refurbished betekent gereviseerd. Dit houdt in dat technici laptops controleren en repareren na eerder gebruik. Vervolgens biedt mResell ze aan voor hergebruik. Met dit goedkope alternatief beschik je dus over dezelfde luxe als bij de aanschaf van een nieuw apparaat. 

Over welke kenmerken beschikt een MacBook Air 13″? 

De MacBook Air 13” beschikt over een goede processor. De snelheid van de processor die je kiest uit het aanbod hangt af van je voorkeur en wat je met je MacBook Air 13″ wilt doen. Ook qua geheugen biedt mResell verschillende opties. 

Welke MacBook Air 13″ moet ik kiezen? 

Bij mResell vind je verschillende MacBook Air 13″-laptops van verschillende jaartallen. Als je graag de nieuwste versie wilt, is dat zeker een optie. Ga je liever voor een goedkopere laptop? Dan is een MacBook Air 13″ van een aantal jaar geleden ook een prima keuze. 

Wat kan ik verwachten? 

Bij aanschaf van een MacBook Air 13″ ontvang je een originele Apple-lader. Wat de staat is van de MacBook Air 13″ die je aanschaft, staat in de productomschrijving vermeld. Alle MacBooks worden grondig gecontroleerd door Apple professionals. Daarnaast krijg je ook garantie op het product. 

| MacBook Air 13" M2 2022 | MacBook Air 13" M1 2020 | MacBook Air 13" Early 2020 | MacBook Air 13" Mid 2019 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!