MacBook Pro 15" - gerenoveerd (refurbished)

De MacBook Pro 15″ is iconisch. Onze klanten houden van deze high-end refurbished modellen omdat het zulke geweldige deals zijn! 

Behalve de vormgeving en het materiaal waarvan deze laptop is vervaardigd, zijn het vooral de specificaties die dit model haast onverslaanbaar maken. Dit geldt natuurlijk ook voor de refurbished modellen. 

Tweedehands MacBook Pro 15″ helemaal voor jou vernieuwd 

Onze Apple professionals zorgen ervoor dat je een refurbished Macbook Pro 15″ ontvangt waarop je kunt vertrouwen. Ze zijn er om je te helpen de MacBook Pro te krijgen die je altijd al wilde hebben. Maar dan zonder het hoge prijskaartje. 

Koop een Macbook Pro 15″ bij mResell en ontvang een laptop die werkt zoals op de dag dat hij werd gebouwd. Met een refurbished MacBook krijg je een laptop waarbij alle defecte of ontbrekende onderdelen worden vervangen, inclusief 12 maanden garantie. 

MacBook pro 15″ groter gebruiksgemak voor personen met een beperking 

Het kopen van een goedkope refurbished MacBook pro 15″ voor iemand met een beperking, maakt hem of haar gelijk zelfstandiger. Deze laptop beschikt onder meer over stembediening en de mogelijkheid tekst naar spraak om te zetten. Bovendien kun je ook het contrast aanpassen. 

Het betrouwbare besturingssysteem van MacBook Pro 15″ 

Apple houdt haar besturingssysteem goed in de gaten. Problemen zijn daardoor snel opgelost. Hun systeem is bovendien goed tegen virussen beschermd. Dat betekent dat je op minder problemen aanloopt. De updates van dit systeem zorgen ook voor een vlot gebruik van alle modellen. 

Waarom een refurbished MacBook pro 15″ bij mResell kopen? 

Als je iemand vraagt ​​die refurbished heeft gekocht bij mResell, is de kans groot dat die persoon enthousiast is over de lage prijs en hoge kwaliteit. Ook zal hij of zij je vertellen dat hun aankoop veilig was met een geweldige garantie. 

Help het milieu 

Door een refurbished laptop te kopen, vermijd je zowel de ecologische voetafdruk van de productie van nieuwe als de vernietiging van gebruikte computers. Met een opgeknapte computer haal je dus niet alleen een goede deal in huis, maar help je ook het milieu. 

| MacBook Pro 15" Touch Bar Mid 2019 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!