Garantie en retourbeleid

Garantie mResell

Omdat wij onze producten grondig controleren kunnen wij garantie geven op alles wat wij verkopen. De duur van de garantie hangt af van de leeftijd en staat van het product. De garantie is 12 maanden, en je kan 6 maanden bijkopen. en gaat in vanaf de aankoopdatum. Het is duidelijk dat hoe ouder het product, hoe groter het risico van defecten is. Echter bevestigen wij met onze garantie, dat het product volledig functioneel is, mits niet anders vermeldt in de product omschrijving. Dit is een groot voordeel voor elke koper. Naast de garantie heb je na aankoop 14 dagen om jouw product te retourneren.

Als het product gestolen blijkt te zijn

Als blijkt dat een product gestolen is dan zullen wij op verzoek van de politie gedetailleerde informatie over de producten, het serienummer en de vorige eigenaar delen. Als blijkt dat het product gestolen is en de politie het voor verder onderzoek wil behouden dan sturen wij je onmiddellijk een gelijkwaardig product of geven wij je het geld terug. Als je wilt, en de politie gaat hiermee akkoord, helpen wij je ook bij de overdracht van gegevens naar een nieuwe computer.

Koop een uitgebreide garantie

Indien gewenst kan je de standaard garantie uitbreiden. Dat kan je doen tijdens het bestellen van het product.

Wat wordt gedekt door de uitgebreide garantie?

De garantie dekt alle hardware storingen en breuken die niet zijn veroorzaakt door misbruik (zoals waterschade, laten vallen of andere externe voorvallen). Software wordt niet gedekt door de garantie.

Hoe kan je een product retourneren dat onder garantie valt?

Als je een product hebt gekocht en het gaat kapot voordat de garantie vervalt, neem dan contact met ons op en wij sturen een koerier bij u langs om het product op te halen. Als het niet binnen drie weken gerepareerd kan worden, dan zullen wij het product vervangen met een gelijkwaardig of beter product.

Als je nog vragen hebt over onze garantie neem dan gerust contact met ons op.

Retournere

mResell heeft standaard 14 dagen retour termijn. Binnen 14 dagen na ontvangst moet een retour gemeld zijn. Na ontvangt van de retour bij de Technische dienst zal deze gecontroleerd worden. Als het product in dezelfde staat geretourneerd is als dat deze gekocht is, krijgt u het gehele aankoopbedrag terug.