MacBook Pro 13″ Touch Bar

Intel Quad-Core i7 2.7 GHz / 16 GB RAM / 512 GB SSD / Intel Iris Plus Graphics 655 / Space Gray / 2018

Productbeschrijving

Als je opzoek bent naar een wat krachtigere MacBook dan is de Pro precies wat je zoekt. De Pro is voorzien van de beste specificaties en natuurlijk een prachtig scherm! Zoals de naam misschien al doet vermoeden is de Pro uitermate geschikt voor fotografen en professionals die aan beeldbewerking doen. Deze uitvoering komt zelfs met de nieuwe Touch Bar en 4 Thunderbolt 3 poorten. Dit product wordt geleverd met originele adapter.Deze MacBook Pro is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. Model: Mid 2018.

Productspecificatie

Kleur: Space Gray
Processor: Intel Quad-Core i7 2.7 GHz
Geheugen: 16 GB
Grafische kaart Intel Iris Plus Graphics 655
Resolutie: 2560 x 1600
Harde schijf: 512 GB SSD
Batterij Capaciteit 100%
Batterij cycli 1
Besturingssysteem: Sonoma 14
Model: 2018
Toetsenbordindeling: QWERTY - ISO
Catalogus nummer: 1I96T54
MPN: MacBookPro15,2
Accessoires Lader

Bevestiging

Goede: Het apparaat heeft zichtbare gebruikssporen, zoals kleine krasjes, deukjes of gebruikssporen. Het toestel is ontgrendeld, getest en werkt als nieuw.

Extra informatie

  • Behuizing: Kleine krassen op de behuizing, Grote deuken in de behuizing

Levering

Gratis en snelle verzending!

Alle producten die op een werkdag voor 12.00 uur zijn gekocht, worden dezelfde dag verzonden en de aankoop na 12.00 uur wordt de volgende werkdag verzonden. We gebruiken DHL Express-bezorgdiensten en de geschatte levertijd is 1-3 werkdagen. U ontvangt een verzend-ID om uw bestelling te volgen.

CO2-neutrale verzending!

Al onze zendingen zijn volledig klimaatneutraal! We bereiken dit door al onze zendingen als DHL GOGREEN-zendingen te verzenden. Door DHL GOGREEN te gebruiken, investeren we in klimaatbescherming projecten in verschillende regio's over de hele wereld, ter ondersteuning van een mix van projecten in de categorieën energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en herbebossing / bebossing.

14 dagen retour!

Als consument heb je het recht om je aankoop zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van het product te annuleren.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Onze klanten zeggen

Ozone Pitch

Milieuvriendelijke aard – Bespaart tot x aan CO2 uitstoot.

MacBook Pro 13″ Touch Bar

Intel Quad-Core i7 2.7 GHz / 16 GB RAM / 512 GB SSD / Intel Iris Plus Graphics 655 / Space Gray / 2018

€ 729