MacBook Pro 13" - gerenoveerd (refurbished)

De MacBook Pro 13″. De krachtigste laptop voor zowel vrije tijd als werk. Bij mResell vind je de notebook die bij je past. 

De refurbished MacBook Pro 13″ is een lichtgewicht model dat je makkelijk overal mee naartoe neemt. Ook heeft het een sterke batterij waardoor je tot wel 17 uur kunt internetten of 20 uur films kunt kijken. 

Weet welke MacBook Pro 13″ je koopt 

Bij mResell zie je in een oogopslag welke MacBook Pro 13″ er verkrijgbaar is. Omdat ze tweedehands zijn, is het ook belangrijk dat je weet wat je krijgt bij bestelling. Bij ieder product staat dan ook de kwaliteit en status omschreven. 

Koop een MacBook Pro 13″ bij mResell en je komt nooit voor verrassingen te staan. Want ook als de behuizing misschien een krasje heeft of er andere cosmetische schade is, kun je ervan uitgaan dat het apparaat technisch helemaal in orde is. 

Apps op MacBook Pro 13″ 

Op de goedkope MacBook Pro 13″ zijn nu ook alle apps uit de app store beschikbaar. Gebruik je graag iVideo of Mail, je kunt ze allemaal direct downloaden naar je notebook. Zo heb je je favoriete apps altijd bij de hand. 

Een volledig uitgeruste MacBook Pro 13″ 

De MacBook Pro 13″ bij mResell is zo uitgebreid als je zelf wilt. Kies daarom uit het aanbod op de site van mResell en kijk niet alleen naar de gunstige prijs. Je kunt ook kiezen uit verschillende bouwjaren, die ieder hun specifieke kenmerken hebben. 

Een betrouwbare MacBook Pro 13″ 

De MacBook Pro 13″ die je bij mResell koopt, voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Apple. Ervaren technici kijken alles goed na. Zo ben je verzekerd van een MacBook Pro 13″ die in het gebruik niet van nieuw te onderscheiden is. 

Garantie op je MacBook Pro 13″ 

Kies voor de duurzame manier en koop een MacBook Pro 13″ bij mResell. Het artikel dat je bestelt wordt klimaatgecompenseerd verzonden. Bovendien krijg je ook nog garantie op je bestelling. Kijk voor de precieze termijn op de website bij de omschrijving van het bestelde artikel. 

| MacBook Pro 13" M2 2022 | MacBook Pro 13" M1 2020 | MacBook Pro 13" 4TBT Mid 2020 | MacBook Pro 13" 4TBT Mid 2019 | MacBook Pro 13" 2TBT Mid 2019 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!