iPad Air 4 Wi-Fi

64GB / Sky Blue

iPad Air 4 Wi-Fi

64GB / Sky Blue

Kleur - Sky Blue

Capaciteit

128GB

256GB

64GB

Bevestiging question  mark icon

Redelijk

Goede

Zeer goed

Als nieuw

Gratis Verzending
Gratis Verzending

Klimaatgecompenseerd

14 dagen gratis retourneren
14 dagen gratis retourneren
12 maanden garantie
12 maanden garantie

€ 579

BTW 0% Question mark icon

Iemand heeft dit product toegevoegd aan zijn winkelwagen of heeft het besteld en betaling wordt uitgevoerd.

Productbeschrijving

Apple iPad Air 4 sports a slightly larger 10.9-inch display with slimmer bezels, a faster A14 Bionic chip, a great 12MP camera and supports the Magic Keyboard. The device is fully tested by an Apple Professional.

Productspecificatie

Kleur: Sky Blue
Geheugen: 64GB
Batterij Capaciteit 100%
Batterij cycli 42
Besturingssysteem: iPadOS 15
Catalogus nummer: 1N74L808
MPN: iPad13,1
Accessoires
  • Laadblok en kabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

Zeer goed: Het apparaat heeft misschien wat kleine krasjes, maar geen noemenswaardige gebreken. Het toestel is ontgrendeld, getest en werkt als nieuw.

Levering

Gratis en snelle verzending!

Alle producten die op een werkdag voor 12.00 uur zijn gekocht, worden dezelfde dag verzonden en de aankoop na 12.00 uur wordt de volgende werkdag verzonden. We gebruiken DHL Express-bezorgdiensten en de geschatte levertijd is 1-3 werkdagen. U ontvangt een verzend-ID om uw bestelling te volgen.

CO2-neutrale verzending!

Al onze zendingen zijn volledig klimaatneutraal! We bereiken dit door al onze zendingen als DHL GOGREEN-zendingen te verzenden. Door DHL GOGREEN te gebruiken, investeren we in klimaatbescherming projecten in verschillende regio's over de hele wereld, ter ondersteuning van een mix van projecten in de categorieën energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en herbebossing / bebossing.

14 dagen retour!

Als consument heb je het recht om je aankoop zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van het product te annuleren.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Onze klanten zeggen

Ozone Pitch

Environmentally friendly - Saves up to x in CO2 emission.