iPad Air - gerenoveerd (refurbished)

De iPad Air is een tablet ontworpen en ontwikkeld door Apple. Het maakt deel uit van de iPad-lijn van tabletcomputers en heeft een dunner ontwerp dan zijn voorgangers. 

Inmiddels zijn er ook refurbished modellen beschikbaar van de iPad Air. Met hetzelfde gebruiksgemak, maar dan voor een betere prijs. Je hoeft dus helemaal geen nieuwe iPad meer te kopen. 

Waarom een refurbished iPad Air kopen? 

Als je een goede deal wilt, kies je voor een refurbished iPad Air bij mResell. Deze tweedehands iPad worden door onze Apple professionals gecontroleerd en hersteld. Hierdoor werken ze met dezelfde kwaliteit als een nieuwe, maar dan een stuk goedkoper. 

En koop je een iPad Air dan draag je ook bij aan het milieu. Net als bij de vorige generaties is er weer gebruik gemaakt van recyclebare materialen. Zo is de behuizing gefreesd uit een massief blok aluminium, waardoor deze 100% recyclebaar is. 

De multi-functionaliteit van de iPad Air 

Omdat de iPad Air wordt geleverd met verschillende applicaties, is het een goedkope oplossing voor een divers gebruik. Het bevat o.a. de webbrowser Safari, Mail, Foto’s, Video, Muziek, iTunes Store, App Store. Maar ook Kaarten, Notities, Agenda, Game Center, Photo Booth en Contacten. 

Zelfs telefoongesprekken zijn mogelijk met de iPad Air 

De tablet is niet ontworpen om telefoongesprekken te voeren via een mobiel netwerk. Maar je kunt een headset of de ingebouwde luidsprekers en microfoon gebruiken om telefoongesprekken te voeren via Wi-Fi of een mobiel netwerk met behulp van een VoIP applicatie, zoals Skype. 

Het handige gebruik van de iPad Air 

Zoals bij de meeste Apple hardware zijn er vier knoppen en één schakelaar. Een “home” knop op de voorkant onder het display. Een “standby” knop op de bovenrand. Twee knoppen rechtsboven voor het volume. Daaronder een knop waarvan de functie varieert afhankelijk van de instellingen. 

Mogelijkheid voor mobiel gebruik 

Alle iPad Air modellen kunnen verbinding maken met een draadloos LAN of WIFI. Maar het bevat ook een model om via een mobiel netwerk verbinding te maken. Het mobiele model van de iPad Air biedt de mogelijkheid voor het invoeren van nano-SIM’s. 

| iPad Air 5 Wi-Fi M1 | iPad Air 4 Wi-Fi + Cellular | iPad Air 4 Wi-Fi |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Geheugen

Kleur

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!