iPhone XS Max

64GB / Space Gray

iPhone XS Max

64GB / Space Gray

Kleur - Space Gray

Capaciteit

64GB
+ € 0

256GB

512GB

Bevestiging question  mark icon

Redelijk

Goed
+ € 0

Zeer goed

Als nieuw

Gratis Verzending
Gratis Verzending

Klimaatgecompenseerd

14 dagen gratis retourneren
14 dagen gratis retourneren
12 maanden garantie
12 maanden garantie

€ 349

BTW 0% Question mark icon

Productbeschrijving

De iPhone XS Max met de voorkant volledig bestaande uit het 6,5-inch scherm biedt een unieke gebruikerservaring. Ontgrendel uw telefoon met Face ID en geniet van het soepele gebruik door de A12 Bionic-processor. Met dubbele 12MP-camera's. Het apparaat is volledig getest door een Door Apple erkende technicus.

Productspecificatie

Kleur: Space Gray
Geheugen: 64GB
Batterij Capaciteit 93%
Batterij cycli 548
Besturingssysteem: iOS 15
Catalogus nummer: 3F97I267
MPN: iPhone11,6
Accessoires
  • Laadblok en kabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

Goede: Het apparaat heeft zichtbare gebruikssporen, zoals kleine krasjes, deukjes of gebruikssporen. Het toestel is ontgrendeld, getest en werkt als nieuw.

Extra informatie

  • Nieuwe Display: Multiple scratches
  • Behuizing: Kleine krassen op de behuizing

Levering

Gratis en snelle verzending!

Alle producten die op een werkdag voor 12.00 uur zijn gekocht, worden dezelfde dag verzonden en de aankoop na 12.00 uur wordt de volgende werkdag verzonden. We gebruiken DHL Express-bezorgdiensten en de geschatte levertijd is 1-3 werkdagen. U ontvangt een verzend-ID om uw bestelling te volgen.

CO2-neutrale verzending!

Al onze zendingen zijn volledig klimaatneutraal! We bereiken dit door al onze zendingen als DHL GOGREEN-zendingen te verzenden. Door DHL GOGREEN te gebruiken, investeren we in klimaatbescherming projecten in verschillende regio's over de hele wereld, ter ondersteuning van een mix van projecten in de categorieën energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en herbebossing / bebossing.

14 dagen retour!

Als consument heb je het recht om je aankoop zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van het product te annuleren.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Onze klanten zeggen

Ozone Pitch

Milieuvriendelijke aard – Bespaart tot x aan CO2 uitstoot.

iPhone XS Max

64GB / Space Gray

€ 349