Welkom bij mResell! We houden de Covid-19-situatie nauwlettend in de gaten. Onze leveringen en klantenservice werken zoals gewoonlijk!

Mac Mini

Intel Core i5 2.6 GHz / 8 GB RAM / 1 TB HDD / Late 2014

4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De Mac Mini is een betaalbare krachtpatser verpakt in een compacte vierkante body. Je hoeft er alleen maar je eigen scherm, toetsenbord en muis op aan te sluiten en je bent klaar voor het echte werk! Dit product wordt geleverd met originele adapter. Deze Mac Mini is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. Model: Late 2014.

Productspecificatie

Processor: Intel Core i5 2.6 GHz
Geheugen: 8 GB
Grafische kaart Intel Iris 1536 MB
Resolutie: N/A
Harde schijf: 1 TB HDD
Besturingssysteem: 10.13
Model: Late 2014
Apple garantie tot: Verlopen
Originele verpakking en andere elementen ontbreken? Ja
Catalogus nummer: 1N09L568
Accessoires
  • Stroomkabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een apparaat moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1-3 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen