iPhone XS Max

64GB / Space Gray

Bevestiging
4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De iPhone XS Max met de voorkant volledig bestaande uit het 6,5-inch scherm biedt een unieke gebruikerservaring. Ontgrendel uw telefoon met Face ID en geniet van het soepele gebruik door de A12 Bionic-processor. Met dubbele 12MP-camera's. Het apparaat is volledig getest door een Door Apple erkende technicus.

Productspecificatie

Kleur: Space Gray
Geheugen: 64GB
Battery Capacity: 100%
Batterij cycli 1
Besturingssysteem: iOS 13
Apple garantie tot: Verlopen
Catalogus nummer: 1N21L423
MPN: iPhone11,6
Accessoires
  • Laadblok en kabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een apparaat moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Extra informatie

  • Kleine krassen op de behuizing

Levering

Het product wordt binnen 1-3 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

img img img

Sell your old Apple devices to us!

Are you looking for a way to fund your next Apple device or just want to turn your unneeded devices into Cash? Just answer few questions and we will give you an competitive quote!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen