iPad - gerenoveerd (refurbished)

Ben je op zoek naar een goede refurbished iPad? Hier vind je alle soorten modellen iPads voor een voordelige prijs.

Waarom zou je een nieuwe kopen als een tweedehands ook nog net zo goed werkt? Kijk naar het aanbod refurbished iPads en bestel vandaag nog online je nieuwe iPadbij mResell.

Een uitgebreid aanbod van ieder type iPad

In het assortiment van Apple zijn verschillende soorten iPads. Je kunt dan ook kiezen uit een iPad-5 tot een iPad 9. Shop je bij mResell dan weet je zeker dat je de beste kwaliteit krijgt, zoals je ook van Apple gewend bent.

Koop een iPad bij mResell tegen de beste prijs en profiteer bovendien van de garantie die je krijgt. Deze loopt over een periode van twaalf maanden. Dat is afhankelijk van het product. Bovendien kun je je aankoop altijd weer binnen veertien dagen terugsturen.

Kies een iPad die bij je past

Behalve het feit dat je goedkope iPads bij mResell kunt krijgen, heb je ook veel keuze. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen specifieke eigenschappen. Ze zijn bijvoorbeeld licht van gewicht en hebben een dun scherm. Ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Een iPad die gemakkelijk is in gebruik

De nieuwste iPads zijn voorzien van een sensor om je als gebruiker te identificeren. Zo kun je het apparaat veilig gebruiken. Bovendien zorgt de processor ervoor dat je alle applicaties snel kunt opstarten. De batterij gaat lang mee en je krijgt een laadkabel meegeleverd.

Het voordeel van het kopen van een iPad bij mResell

Bij mResell kun je voor een voordelige prijs gebruikte iPads kopen. Deze zijn door onze Apple specialisten zorgvuldig nagekeken en getest. Dit geeft jou de garantie dat je een iPad koopt die niet alleen goedkoop is, maar ook van goede kwaliteit.

Draag bij aan een duurzame wereld

Doordat de iPads refurbished worden, draag je met je aankoop bij mResell bij aan een duurzamere wereld. Bovendien zijn alle zendingen klimaategecompenseerd. Geef bij je bestelling aan of je voorkeur uitgaat naar een aflevering aan huis of dat je het ophaalt bij het afhaalpunt.

| iPad 10 Wi-Fi + Cellular | iPad 10 Wi-Fi | iPad 8 Wi-Fi |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Geheugen

Kleur

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!