iPad Pro 11″ Wi-Fi (2nd Gen)

128GB / Silver

iPad Pro 11″ Wi-Fi (2nd Gen)

128GB / Silver

Kleur - Silver

Capaciteit

128GB

256GB

512GB

1TB

Bevestiging question  mark icon

Cosmetische schade

Goede conditie

Zeer goede conditie

Ongeopend

Gratis Verzending
Gratis Verzending

Klimaatgecompenseerd

14 dagen gratis retourneren
14 dagen gratis retourneren
12 maanden garantie
12 maanden garantie

€ 699

BTW 0% Question mark icon

Iemand heeft dit product toegevoegd aan zijn winkelwagen of heeft het besteld en betaling wordt uitgevoerd.

Productbeschrijving

Apple iPad Pro with an 11" Liquid Retina display and the A12Z Bionic chip is so fast it outpaces most PC laptops available today. It makes everything you do fast and fluid, from your everyday tasks to graphics-intensive workflows. The device is fully tested by an Apple Authorised Technician.

Productspecificatie

Kleur: Silver
Geheugen: 128GB
Batterij Capaciteit 100%
Batterij cycli 13
Besturingssysteem: iPadOS 15
Catalogus nummer: 1N64L695
MPN: iPad8,9
Accessoires
  • Laadblok en kabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In zeer goede staat: Het product is zo goed als nieuw. Er zijn zo goed als geen gebruikerssporten en er zijn geen problemen met het product. Het product wordt geleverd met officiële apple lader en benodigde kabels, tenzij anders aan gegeven.

Levering

Gratis en snelle verzending!

Alle producten die op een werkdag voor 12.00 uur zijn gekocht, worden dezelfde dag verzonden en de aankoop na 12.00 uur wordt de volgende werkdag verzonden. We gebruiken DHL Express-bezorgdiensten en de geschatte levertijd is 1-3 werkdagen. U ontvangt een verzend-ID om uw bestelling te volgen.

CO2-neutrale verzending!

Al onze zendingen zijn volledig klimaatneutraal! We bereiken dit door al onze zendingen als DHL GOGREEN-zendingen te verzenden. Door DHL GOGREEN te gebruiken, investeren we in klimaatbescherming projecten in verschillende regio's over de hele wereld, ter ondersteuning van een mix van projecten in de categorieën energie-efficiëntie, hernieuwbare energie en herbebossing / bebossing.

14 dagen retour!

Als consument heb je het recht om je aankoop zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen na ontvangst van het product te annuleren.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Onze klanten zeggen

Ozone Pitch

Environmentally friendly - Saves up to x in CO2 emission.