iMac 27″ – Retina 5K

3,3 Ghz Intel Core i7 / 16GB / 3,12TB Fusion Drive

4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De iMac is het bekendste product van Apple. Het is een alles-in-één-computer en is ook nog eens uitermate geschikt voor fotografen en professionals die aan beeldbewerking doen! Na een iMac wil je nooit meer terug naar een ander soort computer.De term 5K slaat op het aantal horizontale pixels. Het zijn niet alleen vier keer zoveel pixels als op de oude iMac, het zijn er zelfs 77,7 procent meer dan op een UHD-scherm (ook wel 4K) met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dit maakt het scherm dus nog mooier om naar te kijken en perfect voor video en fotobewerking. Deze iMac is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. Deze uitvoering iMac is in productie gegaan: Eind 2015.

Productspecificatie

Processor: 3,3 Ghz Intel Core i7
Geheugen: 16GB
Grafische kaart AMD Radeon R9 M395 2048MB
Resolutie: 5120x2880
Harde schijf: 3,12TB Fusion Drive
Batterij cycli -
Besturingssysteem: macOS Mojave 10.14
Product leeftijd: 38 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
Originele verpakking en andere elementen ontbreken? Ja
catalogus nummer : 8N80L48

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen