iMac 27" - gerenoveerd (refurbished)

Koop nu een refurbished Apple iMac 27″ met 5K Retina display. Perfect voor fotografie, vormgeving, gaming of ander professioneel werk. 

Bij mResell vind je refurbished producten die werken als nieuw. Alle onderdelen zijn nagekeken en goedgekeurd door professionele Apple technici. Zo profiteer je van de beste kwaliteit voor minder geld, wat kan oplopen tot wel honderden euro’s. 

Waarom kiezen voor een goedkope iMac 27″? 

Het standaard model en de iMac 27″ hebben op het eerste gezicht niet zoveel verschillen. Maar wanneer het scherm opstart, is er een groot verschil te zien. Zo telt het scherm maar liefst 5120×2880 pixels, mede mogelijk gemaakt door zijn beroemde 5K retina-display. 

De refurbished iMac 27″ koop je dus echt voor zijn grootte en zijn geweldige resolutie. Dit is dan ook een geweldige computer voor professionals, zoals tekstbewerkers, fotografen en vormgevers. Daarnaast is de iMac het bekendste product van Apple, omdat hij functioneert als een alles-in-een computer. 

Prijsverschil iMac 27″ 

Op de website zul je goedkope tot wat duurdere iMac’s tegen komen. Dit komt omdat de processor, RAM en de opslag van de iMac27″ kunnen verschillen. Daarnaast komen er ook verschillende soorten condities van producten binnen. Dit staat altijd vermeld naast het product. 

Koop je refurbished iMac 27″ bij mResell 

De wereldwijde markt voor refurbished computers groeit snel. Dit betekent niet alleen dat het een opwindende trend is geworden, maar ook dat er heel wat refurbished iMac 27″ laptops op de markt zijn. Verlies geen tijd met winkelen, maar vind de beste deal bij mResell. 

Wat is een refurbished iMac 27″? 

Alle goedkope iMac 27″ doorlopen een grondig proces van testen en kwaliteitscontrole. Onze Apple professionals gaan niet alleen tot het uiterste om de laptops te testen en te repareren. Ze voorzien ze ook van een nieuw uiterlijk waardoor ze zo goed als nieuw zijn. 

Waarom kiezen voor een refurbished iMac 27″? 

Naast dat de goedkope prijzen aantrekkelijk zijn, is het ook aanzienlijk beter voor het klimaat. Doordat er jaarlijks veel elektronisch afval wordt gemaakt, kun je dit samen met mResell beperken. Bovendien betekent refurbished ook betrouwbaar, met een standaard garantie van 12 maanden. 

| iMac 27" Retina 5K Mid 2020 (Nano-Texture Display) | iMac 27" Retina 5K Mid 2020 | iMac 27" Retina 5K Early 2019 | iMac Pro 2017 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!

Te koop

iMac Pro 2017

van € 1.703
Configureren
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!