iMac 21.5″ Retina 4K

Intel Quad-Core i5 3.4 GHz / 16 GB RAM / 1 TB Fusion Drive / Mid 2017

Bevestiging
4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De iMac is het bekendste product van Apple. Het is een alles-in-één-computer en is ook nog eens uitermate geschikt voor fotografen en professionals die aan beeldbewerking doen! Na een iMac wil je nooit meer terug naar een ander soort computer. Deze iMac beschikt ook nog eens over een spectaculair Retina 4K-Display. Dit display heeft maar liefst 9,4 miljoen pixels. Dat is 1,1 miljoen meer dan een Ultra-HD scherm! Dit product wordt geleverd met origineel Apple toetsenbord en muis.

Productspecificatie

Processor: Intel Quad-Core i5 3.4 GHz
Geheugen: 16 GB
Grafische kaart AMD Radeon Pro 560 (4GB)
Resolutie: 4096 x 2304
Harde schijf: 1 TB Fusion Drive
Batterij cycli -
Besturingssysteem: Mojave 10.14
Model: Mid 2017
Apple garantie tot: Verlopen
Catalogus nummer: 1N05L813
MPN: iMac18,2

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door geautoriseerde Apple technici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een apparaat moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1-3 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

img img img

Sell your old Apple devices to us!

Are you looking for a way to fund your next Apple device or just want to turn your unneeded devices into Cash? Just answer few questions and we will give you an competitive quote!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen