Watch Series 7 - gerenoveerd (refurbished)

Ben je op zoek naar een nieuwe Apple Watch Series 7 met een krap budget? Dan kun je niet fout gaan met het refurbished winkelaanbod van mResell.

De refurbished Apple Watch Series 7 is niet alleen goedkoop, maar ook nog makkelijker in het gebruik dan zijn voorgangers. Door het grote scherm typ je makkelijk weg en scroll je door de verschillende beschikbare apps.

Hoe sterk is een Apple Watch Series 7?

Niet alleen is de Apple Watch Series 7 mooi om te zien, ook kan hij goed tegen een stootje. Daarnaast heeft het model een IP6X rating gekregen voor stofbestendigheid, waardoor je een helder scherm behoudt. Bovendien beschikt het over het sterkste glas ooit.

Met de refurbished Apple Watch Series 7 kun je ook je Apple TV bedienen of muziek afspelen via je telefoon. Heb je een Mac notebook dan kun je deze gemakkelijk ontgrendelen met je horloge. Deze handige functies alleen al zijn de koop meer dan waard.

Personaliseren van de refurbished Apple Watch Series 7

Dit goedkope horloge kun je aanpassen naar hoe jij je voelt. Wil je vandaag een digitale wijzerplaat of liever een analoge klok? De keuze is aan jou. Door de bandjes in verschillende kleuren kun je altijd je horloge afstemmen op je outfit.

Waarom Apple Watch Series 7 kopen?

Het milieu en je portemonnee een handje helpen? Wacht dan niet tot de solden om een Apple Watch Series 7 te kopen. Tenzij het refurbished is! Vind goedkope Apple Watch-horloges bij mResell waarvan de prijzen zo waanzinnig zijn dat de originele verkoopprijs je doet grinniken.

Apple Watch Series 7 tegen de beste prijs

Al onze goedkope Apple Watch Series 7-modellen zijn grondig getest door onze Apple professionals. Ze ondergaan tientallen tests voordat ze in zo goed als nieuwe staat te koop worden aangeboden. Hierdoor krijg je een zo goed als nieuw apparaat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Refurbished Apple Watch Series 7 met garantie van één jaar

Alle refurbished Apple Watch horloges hebben een garantie van één jaar. Daarom kun je echt niet fout gaan met deze horloges. Dus als het gewenste Apple Watch Series 7-model op voorraad is, zorg er dan voor dat je er snel bij bent.

| Watch Series 7 Titanium Cellular | Watch Series 7 Steel Cellular | Watch Series 7 Aluminum Cellular | Watch Series 7 Aluminum |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Kleur

Type Bandje

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!