Watch Series 6 - gerenoveerd (refurbished)

De Apple Watch Series 6 is een rage vanwege zijn stijl en functies. Dus als je op zoek bent naar een competitieve smartwatch, dan is dit een van de beste.

Het nadeel is echter dat de Apple Watch een beetje duurder is dan andere merken. Maar als je niet al het geld wilt uitgeven aan een gloednieuw model, biedt een refurbished Apple Watch dezelfde functionaliteit voor een lagere prijs.

Verschil tussen de nieuwe Apple Watch Series 6en refurbished

Technisch gezien is de refurbished Apple Watch Series 6 tweedehands. Maar met het nauwgezet opknapproces dat onze technici uitvoeren, merk je dit niet. Maak je dus geen zorgen over eventuele problemen. Je krijgt een product dat in wezen als nieuw is.

Koop je een refurbished Apple Watch Series 6, dan krijg je een garantie van één jaar. Net zoals bij de aankoop van een gloednieuw model dus. Ook ontvang je alle accessoires die bij de smartwatch worden geleverd. Er is dus weinig verschil merkbaar.

Loont het kopen van een refurbished Apple Watch Series 6?

Behalve de verpakking, zal je ervaring van een refurbished Apple Watch Series 6identiek zijn aan die van het kopen van een nieuw. En als je de mogelijke besparingen in overweging neemt, wordt het kopen van een goedkope Apple Watch een meer verleidelijke optie.

Is een refurbished Apple Watch Series 6 betrouwbaar?

De Apple professionals bij mResell vervangen bij elk refurbished Apple Watch Series 6 de beschermhoes en de batterij als deze de test niet doorstaat. Alle opgeknapte Apple Watches werken volledig als nieuw. Hiervoor testen we elk apparaat grondig om dit te garanderen.

Refurbished Apple Watch Series 6 staat voor goede prijs-kwaliteitverhouding

Een refurbished Apple Watch Series 6 biedt ook een betere prijs-kwaliteitverhouding dan het kopen van een tweedehands smartwatch van een particulier. Voor minder geld koop je een hoogwaardig horloge dat grondig werd gecontroleerd en getest voordat het te koop werd aangeboden.

Draag bij aan het milieu

De productie en verwijdering van smartphones, computers en andere moderne technologie hebben een dramatische impact op het milieu. Een refurbished Apple Watch Series 6 kan het milieu beschermen van elektronisch afval. Dus draag bij aan het milieu en koop een refurbished model.

| Watch Series 6 Titanium Cellular | Watch Series 6 Steel Cellular | Watch Series 6 Aluminum Cellular |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Kleur

Type Bandje

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!