Watch Series 5 - gerenoveerd (refurbished)

Op zoek naar een Apple Watch Series 5, maar geen zin om de prijs van een nieuw model te betalen? Dan is een refurbished smartwatch de oplossing.

Met een refurbished Apple Watch Series 5 ben je van alle gemakken voorzien. De smartwatch houdt je op de hoogte van je berichten, je persoonlijke prestaties en het dagelijkse nieuws.

Wat kan ik met een Apple Watch Series 5?

Door gebruik te maken van een smartwatch verbeter je je levensstijl op een eenvoudige manier. De Apple Watch Series 5 meet namelijk je calorieverbranding, dagelijkse activiteit, hartslag en slaapkwaliteit. Daarnaast kun je er ook mee navigeren en je favoriete muziek beluisteren.

Koop de Apple Watch 5 Series en je bent voortaan altijd op de hoogte. Dit komt omdat je de Apple Watch gemakkelijk en snel aan je telefoon kunt koppelen. Zo ontvang je notificaties van berichten, e-mails en belletjes. En dat zonder je mobiel te controleren.

Welk kenmerken heeft een Apple Watch Series 5?

De goedkope refurbished Apple Watch Series 5 beschikt over een Always On Retina scherm en een geheugencapaciteit van 32 GB. Daarnaast heeft het een hartsensor, een digitaal kompas en een valdetectie. De iOS-watch heeft ook een dual core processor. Hierdoor werkt het horloge snel.

Past de Apple Watch Series 5 bij me?

De Apple Watch Series 5 heeft een strak ontwerp. Je kunt zelf kiezen welke kleur bij je past. Er zijn witte, roze en zwarte sportbanden. Ook de behuizing is beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit goud, zilver of spacegrijs.

Wat houdt een refurbished Apple Watch Series 5 in?

De vertaling van refurbished is gereviseerd. Een gereviseerde smartwatch is na eerder gebruik getest en gecontroleerd door onze Apple professionals. Ze repareren ook eventuele defecten. Apple staat voor hoge kwaliteit. Daarom komen de refurbished horloges van Apple met dezelfde kwaliteit en garantie.

Wat kan ik verwachten?

Als je een refurbished Apple Watch Series 5 koopt, ontvang je alle originele toebehoren. Daarnaast kies je in welke kleur je de refurbished Apple Watch wilt ontvangen. Alle smartwatches zijn gecontroleerd door Apple experts en komen met garantie. Ze werken als nieuw.

| Watch Series 5 Titanium Cellular | Watch Series 5 Steel Cellular | Watch Series 5 Aluminum Cellular |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Kleur

Type Bandje

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!