MacBook Pro 16" - gerenoveerd (refurbished)

De MacBook Pro 16″ is de grootste laptop van Apple. Met zijn fijne grote scherm kun je makkelijk al je werkzaamheden uitvoeren. 

Bij het kiezen van een laptop is de refurbished MacBook Pro een gerenommeerd manusje van alles. Deze krachtige machines zijn een perfecte mix van kracht en functionaliteit voor zakelijk, onderwijs of persoonlijk gebruik. 

Batterij van de MacBook Pro 16″ 

Koop de refurbished MacBook Pro 16″ en je kunt overal aan de slag. Op dit notebook kun je namelijk tot 21 uur video’s afspelen of 14 uur surfen op het internet. Met een volle batterij kun je dus een hele dag aan de slag. 

Onze experts renoveren en beoordelen gebruikte laptops om ervoor te zorgen dat ze zo betrouwbaar werken als je verwacht. Bij het kopen van een kwaliteitslaptop bij mResell wordt je bankrekening niet belast. Dus koop je refurbished MacBook Pro en bespaar flink op een eersteklas machine. 

Videobellen op de MacBook Pro 16″ 

Op de goedkope MacBook Pro 16″ kun je gemakkelijk contact houden met vrienden en familie via Facetime. De notebook heeft een 1080p HD-camera en drie microfoons waardoor je niet alleen een scherp beeld hebt maar elkaar ook zonder achtergrondruis kunt horen. 

De speakers van de MacBook Pro 16″ 

De MacBook Pro 16″ heeft zes speakers. Zodra je audio via Dolby Atmos afspeelt, hoor je de mooiste tonen. De overige ondersteunende bestandsstructuren zijn onder andere AAC, MP3 & Dolby Digital. Ook heeft de MacBook Pro 16″ een mini-jack aansluiting zodat je een koptelefoon kunt aansluiten. 

Toegankelijkheid van de MacBook Pro 16″ 

Apple vindt het belangrijk dat iedereen hun producten kan gebruiken. Daarom hebben ze handige functies ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan stembediening en verhoogd contrast. Maar ook verminderde beweging en bijschriften. Al deze functies zijn ook beschikbaar op de refurbished MacBook Pro 16″. 

Help het milieu beschermen 

Het kopen van een refurbished MacBook Pro 16″ is een geweldig idee. Dit omdat het goedkoper is en goed voor het milieu. Het vermindert elektronisch afval, gifstoffen en de vraag naar natuurlijke hulpbronnen. Het voorkomt ook meer productie en recycling, waardoor milieuschadelijke bijproducten ontstaan. 

| MacBook Pro 16" M2 2023 | MacBook Pro 16" M1 2021 | MacBook Pro 16" Touch Bar Late 2019 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!