MacBook Pro 14" - gerenoveerd (refurbished)

Ben je op zoek naar een snellere en krachtigere notebook? Dan is de lichtgewicht refurbished MacBook Pro 14″ een juiste keuze. 

De refurbished MacBook Pro 14″ is een razend snelle notebook. Bespaar jezelf de tijd en het gedoe van winkelen door mResell te gebruiken om alle beste deals op één plek te vergelijken. 

De batterij van MacBook Pro 14″ 

Op de goedkope MacBook Pro 14″ kun je gemakkelijk onderweg werken of video’s bekijken. Met de batterij kijk je tot 17 uur films in de Apple TV app of kun je 11 uur lang surfen op het internet. Opgeladen doe je met een lichtnetadapter. 

Koop de refurbished MacBook Pro 14″ en je kunt maximaal drie externe schermen aansluiten. Bovendien heeft deze notebook 4 Thunderbolt 3 poorten, een HDMI-poort en een mini-jack aansluiting. Hierdoor heb je genoeg ruimte om andere apparaten aan te sluiten, zoals externe harde schijven en USB-sticks. 

Het koelsysteem van de MacBook Pro 14″ 

De zwaarste apps en de grootste projecten, de goedkope MacBook Pro 14″ heeft het allemaal. Dit omdat het een geavanceerd koelsysteem bevat dat tot 50% meer lucht verplaatst, zelfs bij lagere ventilatorsnelheden. Zo blijft de MacBook Pro altijd het koel en kun jij doorwerken. 

MacBook Pro 14″ ProMotion 

Met ProMotion op de Mac gaan heel wat dingen zoals gamen en scrollen supersnel. Door de ProMotion wordt er ook stroom bespaard. Daarnaast heeft de refurbished MacBook Pro 14″ een Retina-scherm. Dit maakt dat je de mooiste beelden ziet en scherpe teksten leest. 

Apps op de MacBook Pro 14″ 

Op de MacBook Pro 14″ kun je alle apps downloaden, net zoals je gewend bent op de iPhone of iPad. Zo heb je alle handige apps altijd binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan iTunes en Mail. Met de MacBook Pro kun je overal aan de slag. 

Krijg de beste deal met refurbished 

Als je refurbished koopt, is dat niet alleen goed voor je portemonnee. Hiermee pleit je ook voor een duurzaam milieu. Door een refurbished MacBook Pro 14″ in huis halen die gerecycled is, betekent dat je ervoor zorgt dat de laptop niet op de vuilstort terechtkomt. 

| MacBook Pro 14" M3 2023 | MacBook Pro 14" M2 2023 | MacBook Pro 14" M1 2021 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!