iPhone X

256 GB / Space Gray

4.0 /5.0

€ 899  € 999  -10.01%

BTW 0%   Verzenden € 0,00

Heeft u meerdere producten nodig? Neem contact met ons op.

Productbeschrijving

De iPhone X heeft een 5,8-inch Super Retina HD display met True tone om ervoor te zorgen dat wit echt als wit getoond word. Daarnaast is dit de eerste iPhone van Apple met Face ID waardoor je alleen maar naar je telefoon hoeft te kijken om deze te ontgrendelen. De iPhone X word ook geleverd met Apple A11 Bionic-chip, welke speciaal ontwikkeld is voor de iPhone X en alle nieuwe features. Deze iPhone is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. De toestel zelf wordt geleverd met originele apple oplader en kabel.

Productspecificatie

Kleur: Space Gray
Geheugen: 256 GB
Besturingssysteem: 11.4.1
Product leeftijd: 13 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
Originele verpakking en andere elementen ontbreken? Ja
catalogus nummer : 7N67L08

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Lees meer over onze garanties hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen