iMac 24" - gerenoveerd (refurbished)

Wil jij ook de mooie iMac 24″ op je bureau? In het assortiment van mResell vind je de computer die bij je past. 

Een refurbished iMac 24″ is een stijlvol ‘all in one’ model. De iMac word geleverd met een Magic Muis en Toetsenbord. Een kwestie van aansluiten en je kunt aan de slag. 

De kleuren van iMac 24″ 

iMac 24″ word aangeboden in wel 7 verschillende opvallende kleuren. Denk aan bijvoorbeeld zilver of groen maar ook rood, blauw of geel. Welke kleur staat het mooist in je werkkamer? Het is een echte blikvanger in welke ruimte je hem ook plaatst. 

De iMac 24″ heeft een 4,5 Retina display. Het scherm beschikt over True-Tone technologie. Dit houd in dat de kleuren automatisch worden afgestemd op je omgeving. Hierdoor is het fijn werken, zowel overdag als ’s avonds. Bij mResell koop je dit fijne scherm. 

Videobellen op iMac 24″ 

Facetime op de goedkope iMac 24″ is een waar feestje. De Neural Engine past automatisch de witbalans en belichting aan waardoor je er altijd op je opperbest uit ziet. Er zijn 3 microfoons en 6 speakers, daardoor is het geluid fantastisch. 

Toegankelijkheid iMac 24″ 

Voor Apple is het erg belangrijk dat echt iedereen de iMac 24″ kan gebruiken. Er zijn daarom verschillende functies beschikbaar waarmee mensen met een beperking in zien, horen of bewegen ook gebruik kunnen maken van deze desktop. Denk aan stembediening en bijschriften. 

Snelle iMac 24″ 

De CPU is tot wel 85% sneller dan het standaard 21.5″ model. Daardoor start de desktop op in slechts enkele seconden. Zware apps zoals Adobe Photoshop draaien hierdoor gemakkelijk. De iMac 24″ draait volkomen geluidloos, zelfs bij het zwaarste soort taken. 

Geheugen 

De iMac 24″ is uitgerust met een uitgebreid centraal geheugen en een niet te verwaarlozen opslag ruimte. Plaats genoeg dus om al je projecten veilig op te slaan. Twijfel je nog? Niet doen, de iMac 24″ is je vertrouwen zeker waard. 

| iMac 24" M1 2021 |

Verder lezen...

Toon prijzen

Prijs

EUR
-
EUR

Bevestiging

Tax scheme

Processor

RAM

Opslag

Year

Kleur

Besturingssysteem

Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!
Als je het product waarnaar je op zoek bent niet kan vinden, probeer dan onze notificatie tool! Zodra we een product binnen krijgen welke aan de opgegeven criteria voldoet zullen we contact met je opnemen!