iPad Pro 12.9″ Wi-Fi + Cellular (2nd gen)

256GB / Space Gray

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De iPad Pro is tot nu toe de grootste tablet die Apple heeft gemaakt met een Retina-scherm van 12.9 inch. Deze pro is de tweede generatie en dus nog mer pixels, nog meer snelheid, beter sneller sterker dan de eerste!

Productspecificatie

Kleur: Space Gray
Geheugen: 256GB
Besturingssysteem: 12.1.4
Product leeftijd: 27 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
Originele verpakking en andere elementen ontbreken? Ja
catalogus nummer : 7D56E42
Accessoires
  • Laadblok en kabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Extra informatie

  • Amper zichtbare krassen op scherm

Levering

Bestellingen die afgerond zijn voor 13.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. We gebruiken DHL Express om het product te verzenden en de verwachte bezorging is binnen 1-2 werkdagen. We sturen je een track en trace code zodat je de zending kan volgen. Onze producten hebben 14 dagen gratis retourrecht.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen