Due to internal updates you will experience some delays in customer service. The support can be given in English. Thank you for your patience!

Mac mini (refurbished)

2,6 GHz Intel Dual-Core i5 / 8 GB / 1 TB HDD

4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De Mac Mini is een betaalbare krachtpatser verpakt in een compacte vierkante body. Je hoeft er alleen maar je eigen scherm, toetsenbord en muis op aan te sluiten en je bent klaar voor het echte werk! Dit product wordt geleverd met originele adapter. Deze Mac Mini is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. Deze Mac mini komt uit eind 2014.

Productspecificatie

Processor: 2,6 GHz Intel Dual-Core i5
Geheugen: 8 GB
Grafische kaart Intel Iris 1536 MB
Resolutie: 1440 x 900
Harde schijf: 1 TB HDD
Batterij cycli -
Besturingssysteem: 10.13.6
Product leeftijd: 36 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
Originele verpakking en andere elementen ontbreken? Ja
catalogus nummer : 8N21L24

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Lees meer over onze garanties hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen