Due to internal updates you will experience some delays in customer service. The support can be given in English. Thank you for your patience!

MacBook Pro 13″ (Refurbished)

2,5 GHz Intel Core i5 / 4 GB / 500 GB HDD

4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De MacBook Pro 13” is klein maar krachtig. Hij is even groot als de MacBook Air 13”, maar wel wat zwaarder en krachtiger. Hierdoor is de MacBook Pro 13” gemakkelijk mee te nemen maar kan deze meer aan dan de MacBook Air. Dit product wordt geleverd met originele adapter. Deze MacBook Pro is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. Deze MacBook Pro is in productie gegaan: Midden 2012.

Productspecificatie

Processor: 2,5 GHz Intel Core i5
Geheugen: 4 GB
Grafische kaart Intel HD Graphics 4000 1536 MB
Resolutie: 1280 x 800
Harde schijf: 500 GB HDD
Batterij cycli 128
Besturingssysteem: 10.13.6
Product leeftijd: 76 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
catalogus nummer : 8N24L75

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 612 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Lees meer over onze garanties hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen