Due to internal updates you will experience some delays in customer service. The support can be given in English. Thank you for your patience!

MacBook 12″

1,4 GHz Intel Core i7 / 16GB / 512 GB SSD / Silver

4.0 /5.0

€ 1.479

BTW 0%   Verzenden € 0,00

Productbeschrijving

De Macbook is minder krachtig van de Macbook Pro of Macbook Air, maar veel kleiner, lichter. Daarnaast heeft de Macbook een prachtige 12 inch Retina display. De ideale Mac als u veel onderweg bent. Deze MacBook is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect.

Productspecificatie

Kleur: Silver
Processor: 1,4 GHz Intel Core i7
Geheugen: 16GB
Grafische kaart Intel HD Graphics 615
Resolutie: 2304 x 1440
Harde schijf: 512 GB SSD
Batterij cycli 15
Besturingssysteem: OS X 10.14
Product leeftijd: 23 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
catalogus nummer : 9N37L25
Accessoires
  • Lader

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Lees meer over onze garanties hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen