iPhone 6S Plus (Refurbished)

64GB / Gold

4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De 6S Plus heeft de pluspunten van de 6 Plus en 6S gecombineerd. Het toestel heeft een snellere proces en meer werkgeheugen. De snellere grafische chip zorgt voor nog meer complexe en mooiere beelden op het scherm! Dit product wordt geleverd met originele adapter. Deze iPhone is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. let op: deze iPhone is volledig nieuw. (omgeruild via Apple).

Productspecificatie

Kleur: Gold
Geheugen: 64GB
Besturingssysteem: iOS 11.3
Product leeftijd: 25 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
catalogus nummer : 6N89L85

Garantie

Dit product is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect. Vandaar dat wij ook 12 maanden garantie bieden bij aankoop van dit product. Lees meer over onze garantie op hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen