Due to internal updates you will experience some delays in customer service. The support can be given in English. Thank you for your patience!

iPad Pro 11″ Wi-Fi

64GB / Space Gray

€ 719

BTW 0%   Verzenden € 0,00

Productbeschrijving

De ipad Pro is helemaal vernieuwd met een 11 inch scherm wat net iets groter is. Ook is de ipad weer beter sneller sterker dan zijn voorganger

Productspecificatie

Kleur: Space Gray
Geheugen: 64GB
Besturingssysteem: iOS 12
Product leeftijd: 10 maanden
Apple garantie tot: 2019-12-24
catalogus nummer : 1F95I376
Accessoires
  • Laadblok en kabel

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Lees meer over onze garanties hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Extra informatie

  • Kleine krassen op de behuizing

Levering

Bestellingen die afgerond zijn voor 13.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. We gebruiken DHL Express om het product te verzenden en de verwachte bezorging is binnen 1-2 werkdagen. We sturen je een track en trace code zodat je de zending kan volgen. Onze producten hebben 14 dagen gratis retourrecht.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen