Pre-Summer Sale! tot wel 10% korting. Korting op het gehele assortiment!
pre-summer sale!

iPad Pro 10.5″ (Wi-Fi)

64 GB / silver

4.0 /5.0

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De iPad Pro heeft een fantastische Retina-scherm van 10,5" inch waarmee jij met de Apple pencil kan tekenen op het scherm. Verder heeft deze iPad een 12 megapixel-camera en de mogelijkheid om te filmen in 4K! Ook is hij uitgerust met een A10X-chip! Dit product wordt geleverd met originele adapter. Deze iPad is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect.

Productspecificatie

Kleur: silver
Geheugen: 64 GB
Besturingssysteem: 12.1
Product leeftijd: 18 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
catalogus nummer : 9N12L37

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Lees meer over onze garanties hier. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Levering

Het product wordt binnen 1 werkdag na verzending door ons ontvangen.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen