iPad 4 Wi-Fi + Cellular

16 GB / Black

Dit product is helaas verkocht, ga naar ons menu en bekijk onze andere producten.

Productbeschrijving

De iPad 4 beschikt over een A6X-processor en heeft een werkgeheugen van 1GB. Verder is het mogelijk om het 4G-netwerk te gebruiken! Dit product wordt geleverd met originele adapter.Deze iPad is grondig getest en gecontroleerd door geautoriseerde Apple technici en werkt technisch perfect.

Productspecificatie

Kleur: Black
Geheugen: 16 GB
Besturingssysteem: iOS 10
Product leeftijd: 63 maanden
Apple garantie tot: Verlopen
catalogus nummer : 1F72I509

Garantie

De kwaliteit van dit product is gecheckt door Apple servicetechnici. Daarom krijg je standaard 12 maanden garantie bij de aankoop van dit product. LET OP: er kan een uitzondering zijn en dan staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. Check de status van uw bestelling hier

Kwaliteit

In goede staat: Het product verkeert in goede staat. De behuizing kan tekenen vertonen van slijtage, kleine deukjes en krasjes maar is vrij van serieuze defecten of grotere krassen. Het scherm is krasvrij. De batterij van een laptop moet in goede staat zijn en slagen voor Apple’s officiële batterijentest.

Extra informatie

  • Amper zichtbare krassen op scherm

Levering

Bestellingen die afgerond zijn voor 13.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. We gebruiken DHL Express om het product te verzenden en de verwachte bezorging is binnen 1-2 werkdagen. We sturen je een track en trace code zodat je de zending kan volgen. Onze producten hebben 14 dagen gratis retourrecht.

Je bent eventueel ook geïnteresseerd in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang onze exclusieve aanbiedingen